Miesięcznik PSZCZELARSTWO Redakcja miesięcznika "Pszczelarstwo" gwarantuje, że na forum nie będzie cenzury (z wyjątkami przewidzianymi polskim prawem). Gospodarzami forum są jego uczestnicy i oni sami są zobowiązani do dbałości o netykietę.
Forum ma służyć pszczelarzom do wymiany doświadczeń merytorycznych, a nie do zamieszczania niestosownych tekstów w postaci dowcipów, wierszy i relacji z życia rodzinnego, a także ubliżania innym użytkownikom. Redakcja "Pszczelarstwa"
 |
Miesięcznik PSZCZELARSTWO
Forum dyskusyjne Miesięcznika PSZCZELARSTWO
|
Sondaż i prośba młodego przesiębiorcy |
Autor |
Wiadomość |
Sol Bąk
Obserwator

|
Wysłany: 2013-07-02, 20:14 Sondaż i prośba młodego przesiębiorcy
|
|
|
Szanowni koledzy i koleżanki pszczelarze,
Kilka słów o mnie i co robię: jako (z wykształcenia i zawodu) programista, a (z zamiłowania) pszczelarz pomyślałem o stworzeniu aplikacji mobilnej do prowadzenia dziennika pasiecznego. Bardzo poważnie podchodzę do tego pomysłu i w związku z tym rozpocząłem działania mające na celu pozyskanie środków na rozpoczęcie i prowadzenie działalności. Wymaga to przygotowania biznesplanu. Biznesplan chcę oprzeć o realne dane dotyczące zapotrzebowania na taką usługę.
W związku z tym, proszę Was o poświęcenie 3 minut na wypełnienie ankiety. Każda odpowiedź - jest dla mnie ważna, a sam kwestionariusz jest anonimowy i zawiera 6 prostych pytań.
Będę zobowiązany za każdą udzieloną odpowiedź.
FORMULARZ ZNAJDUJE SIĘ POD TYM ADRESEM:
https://docs.google.com/forms/d/104bd2hlftLt2iJwf4GZMna6cfkGfuDi4__GJzlTwqfs/viewform
Jeszcze raz zapraszam do wypełnienia ankiety i dziękuję! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|