Miesięcznik PSZCZELARSTWO Redakcja miesięcznika "Pszczelarstwo" gwarantuje, że na forum nie będzie cenzury (z wyjątkami przewidzianymi polskim prawem). Gospodarzami forum są jego uczestnicy i oni sami są zobowiązani do dbałości o netykietę.
Forum ma służyć pszczelarzom do wymiany doświadczeń merytorycznych, a nie do zamieszczania niestosownych tekstów w postaci dowcipów, wierszy i relacji z życia rodzinnego, a także ubliżania innym użytkownikom. Redakcja "Pszczelarstwa"
 |
Miesięcznik PSZCZELARSTWO
Forum dyskusyjne Miesięcznika PSZCZELARSTWO
|
Inseminowane, czy z wolnego lotu? |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 2005-01-27, 09:31 Pszczoła augustowska, jaka jest?
|
|
|
Wiesiek W napisał/a: | Wam to dobrze możecie sobie wybierać rasy i linie dowoli, a ja mam pasiekę w strefie ochronnej pszczoły Augustowskiej i pani instruktorka pilnuje abym pszczołom w genach nie mieszł
Wiesiek |
Napisz co nieco o tej pszczole. Zachowanie, łagodność, miodność, wygląd. Jak masz znakowane matki? - rodzaj opalitek i cechy szczególene kształt, oznaczneienie itp. W jaki sposób cię kontrolują? Przecież nawet policja może wejść mając uprzednio wydany nakaz, za nielicznymi wyjątkami określonymi prawem. Co masz z tego, że uszczęśliwili cię tymi pszczołami. Jakie poniesiesz konsekwencje, jeżeli nie dostosujesz się do wymogów? |
|
|
|
 |
pszczelarz51
Starszy Stukacz

Pomógł: 3 razy Wiek: 68 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 105 Skąd: Murowana Goślina
|
Wysłany: 2006-10-22, 16:14
|
|
|
Mam pytanie do avico czy kurs inseminacji matek pszczelich kończyłeś w WOPR Zarzeczewo? pozdrawiam .Pszczelarz 51 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|