Domowy izotonik
Moderator: krzysglo
-
- Stukacz Wymiatacz
Karpacki Ty przestań z tym wchodzeniem z tą reklamą. Tu nikt nie reklamuje swoich produktów to tylko twiój wymysł, opamientaj się. To jest forum zeby pomagać nowiciuszum pszvczelarstwa i osobom kture by chciały zapwnic się z drowiem kture daje pszczoła. Bo pasieka to zdrowie dla pszczelaża i jego rodziny i przyjaciół. Pozdrawiam miły_marian
Kolego Miły_Marianie. Czy naprawdę kolega nie widzi po co logują się ci co mają w nazwie imię i nazwisko??? Proszę zwrócić uwagę, na link który jest na niebiesko pod ich wpisem zawierającym trzy - cztery słowa. Oni mają głęboko gdzieś temat pszczelarstwa, zdrowie jego i jego rodziny. Dla nich najważniejsze jest umieszczenie tego linku i w ten sposób rozpowszechnienie reklamy tego czym się zajmują. I nie są to zajęcia w jakikolwiek sposób związane z pszczelarstwem. Proszę się przyjrzeć tym postom którzy maja ich po jednym, i pod którym z reguły umieszczony jest na niebiesko link reklamowy.
Jeśli tak ma wyglądać aktywność forum, to ja dziękuję. Pozdrawiam.
Jeśli tak ma wyglądać aktywność forum, to ja dziękuję. Pozdrawiam.
-
- Obserwator
-
- Stukacz Wymiatacz
No ja ostatnio widziałem film na którym piłkarze naszej reprezentacji właśnie robili taki napój, woda+miód+cytryna i polecali to właśnie jako naturalny napój izotoniczny. Myślę że oni bardziej znają się na rzeczy 
Montaż zamków Warszawa

Montaż zamków Warszawa
-
- Obserwator
Jako dodatek do napoju izotonicznego polecam poeksperymentować również z innymi, zagranicznymi gatunkami miodu https://www.sloikmiodu.pl/miody-swiata . Wiele z nich posiada właściwości których nie znajdziemy pośród rodzimych odmian. Ze swojej strony polecam szczególnie miód pomarańczowy 

-
- Stukacz Wymiatacz
Rozmiawiałem z lekarzem co ma pszczelaretwo w jednym palcu. To on powiedział ze najlepszy miód jest od solindnego pszczelarza kiopiony nie najdalej od 50km od swojej miejscowosci. Bo odychamy tymymy pyłkamy co sie znajdują w miodzie i w naszych płucach. I miud zwalcza natychmiast obce bakterjie kture kture są w miodzie bo są znane ale jak kupimy miód z zagranicy to obce pyłki i obce bakterjie i miód nieda nam zdrowia jakie bysmy oczekiwalim. Pozdrawiam miły_marian